mitsubishi_logo.jpg
Home Compania Descarca Contact
 
2021_logo  meq_logo

Fondata in anul 1997, firma Aerolux a trecut rapid de la o activitate de instalare aparate rezidentiale la o oferta completa de servicii ce include:

  • consultanta
  • furnizare
  • instalare
  • service in garantie si post-garantie
pentru echipamente climatizare dintre cele mai complexe. Incepand cu anul 1999, Aerolux colaboreaza cu Mitsubishi Electric.

Aerolux impreuna cu Mitsubishi Electric au placerea sa va ofere o gama completa de echipamente de aer conditionat Mitsubishi cu detenta directa.


APARATE AER CONDITIONAT MITSUBISHI ELECTRIC (RAC)

Aparate mono si multi-split cu unitati interioare de perete, de podea, casete si cu tubulatura. Cele mai performante sunt aparatele INVERTER, cu eficienta energetica foarte mare si nivel sonor interior foarte scazut (min. 20 dB).


APARATE AER CONDITIONAT MITSUBISHI ELECTRIC DIN GAMA COMERCIALA (PAC)

Aparate mono-split si multi-split, cu o varietate mare de tipuri de unitati interioare: de perete (PKA), de tavan (PCA), casete cu 4 cai de refulare (PLA), cu tubulatura (PLA) si tip coloane (PSA).
Echipamentele se gasesc in 2 game de aparate INVERTER (Power Inverter si Standard Inverter), una ON/OFF si una Zubadan. Echipamentele Zubadan se remarca printr-un regim performant de incalzire in pompa de caldura, cu pastrarea randamentului de 100% pana la o temperatura exterioara de -15 gr. C.


SISTEME CENTRALIZATE CITY MULTI (VRF)

Aparate de capacitati ridicate cu posibilitatea conectarii a pana la 50 unitati interioare intr-o mare gama de tipo-dimensiuni.
Exista 6 categorii principale de unitati exterioare: Mini VRF (PUMY), VRF Standard (PUMY-P), VRF High COP (PUHY-EP), VRF-R2 cu recuperare de caldura (PURY-P), VRF-R2 High COP (PURY-EP), VRF Zubadan (PUHY-HP).
Unitatile interioare se impart in: casete 4 cai 84x84 (PLFY-VBM), casete 4 cai 60x60 (PLFY-VCM), casete 2 cai (PLFY-VLMD), casete 1 cale (PMFY), unitati cu tubulatura tip hotel (PEFY-P VMR), unitati cu tubulatura presiune mica (PEFY-P VMS), unitati cu tubulatura presiune medie (PEFY-P VMA), unitati cu tubulatura presiune mare (PEFY-P VMH), unitati cu aport de aer proaspat 100% (PEFY-P VMH-E-F), unitati de tavan (PCFY), unitati de perete (PKFY), unitati de podea carcasate (PFFY-P VLEM), unitati de podea necarcasate (PFFY-P VLRM), unitati de podea 2 cai (PFFY-P VKM).
Sistemele VRF Mitsubishi Electric se remarca printr-o mare flexibilitate in configurare, eficienta energetica crescuta, fiabilitate de exceptie.
SISTEME DE VENTILATIE LOSSNAY

Aceste echipamente asigura aerul proaspat in sistem recuperare de caldura. Tipurile cele mai folosite sunt cele pentru montaj in tavan fals, racordabile la tubulatura.
Mitsubishi Electric furnizeaza aparate LOSSNAY cu functionare independenta (LGH) sau aparate cu baterie in detenta directa (GUF), care se conecteaza la sisteme VRF.


POMPE DE CALDURA

Pompele de caldura aer-apa Mitsubishi Electric furnizeaza apa calda menajera si apa calda pentu incalzire termica cu randament foarte bun. Cele mai performante sunt cele care utilizeaza unitati externe Zubadan.
Pentru toate aceste categorii de sisteme Mitsubushi Electric, Aerolux asigura instalare si service cu echipe proprii sau prin colaboratori cu experienta.

Copyright © 2010 Aerolux. Toate drepturile rezervate.
Dezoltat cu o solutie: vreau-web-site.ro