mitsubishi_logo.jpg
Home Compania Descarca Contact
 
2021_logo  meq_logo

Navigatie:   Home >> RAC >> Monosplit INVERTER

MSZ-FDAparat aer conditionat Mitsubishi Electric cu unitate interioara de PERETE, Kirigamine, INVERTER, cu capacitati de racire de 2,5; 3,5 si 5 kw; nivel de zgomot foarte redus (min. 20dB), clasa A pentru toate capacitatile; filtru cu plasma; functie de ionizare; I-See senzor pentru detectare temperatura camera.

MSZ-EFAparat aer conditionat Mitsubishi Electric cu unitate interioara de PERETE, Kirigamine ZEN, INVERTER, cu capacitati de racire de 2,5; 3,5 si 5 kw; nivel de zgomot foarte redus (min. 21dB), clasa A pentru toate capacitatile; timer saptamanal inclus, disponibil in trei variante alb,argintiu si negru

MSZ-GAparat aer conditionat Mitsubishi Electric cu unitate interioara de PERETE, INVERTER, cu capacitati de racire de 2,5; 3,5; 4,2; 5; 6 si 7,1 kw; nivel de zgomot foarte redus (min. 21dB), clasa A pentru toate capacitatile; filtru Catechin; posibilitate de functionare pentru racire pana la temperatura exterioara de -10 grade Celsius; functie autorestart; functie autodiagnoza.

MSZ-HAparat aer conditionat Mitsubishi Electric cu unitate interioara de PERETE, INVERTER, cu capacitati de racire de 2,5 si 3,15 kW; nivel de zgomot foarte redus (min. 26 dB), clasa A pentru toate capacitatile; filtru Catechin optional; functie autodiagnoza.

MFZAparat aer conditionat Mitsubishi Electric cu unitate interioara de PODEA, INVERTER, cu capacitati de racire de 2,5; 3,5 si 4,8 kw; nivel de zgomot redus (min. 22 dB), clasa A pentru capacitatile 2,5 kw si 3,5 kw si B pentru 4,8 kw; filtru Catechin; refularea aerului pe doua directii pentru omogenizarea temperaturii; dimensiuni interioare reduse (600x700x200 mm).

SLZAparat aer conditionat Mitsubishi Electric cu unitate interioara tip CASETA cu 4 cai de refulare, INVERTER, cu capacitati de racire de 2,5; 3,5 si 4,6 kw; nivel de zgomot redus (min. 28 dB), clasa A pentru capacitatile 2,5 si 3,5 kw si C pentru capacitatea de 4,6 kw; pompa condens incorporata; dimensiuni reduse pentru tavan fals casetat.

SEZAparat aer conditionat Mitsubishi Electric cu unitate interioara cu TUBULATURA, INVERTER, cu capacitati de racire de 2,5; 3,5; 5,5 si 7,1 kw; nivel de zgomot foarte redus (min. 22dB), clasa A pentru capacitatile 2,5 si 3,5 kw; dimensiuni reduse - inaltime de doar 200mm; pompa de condens optionala; functie autodiagnoza.
Copyright © 2010 Aerolux. Toate drepturile rezervate.
Dezoltat cu o solutie: vreau-web-site.ro